Voor alle merken

Werkplaats

Altijd de juiste kennis voor betaalbare autoreparatie, onderhoud en service van uw auto

Autobedrijf Pouw Doetinchem heeft een modern uitgeruste werkplaats met alle benodigde apparatuur.
Uw auto blijft in topconditie door regelmatig en vakkundig en betaalbaar onderhoud.

Autobedrijf Pouw Doetinchem

Wij maken o.a. gebruik van geavanceerde Volkswagen testapparatuur die in staat is bij moderne motoren het storing-geheugen van elke Volkswagen, Audi, SEAT en Skoda uit te lezen. Hierdoor kunnen wij u op een tijdbesparende manier van dienst zijn.

Ook andere merken worden bij ons in de werkplaats voor scherpe tarieven onderhouden.

In de werkplaats van Pouw staan onze monteurs dagelijks voor u klaar om u met hun specifieke kennis van dienst te zijn, mede doordat wij gebruik maken van topkwaliteit onderdelen zodat de kwaliteit van ons werk kan worden gewaarborgd.

Autobedrijf Pouw Doetinchem

Tevens kunnen wij vrijwel alle West-Europese automerken, zoals Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Opel, Ford, Peugeot, volgens de richtlijnen onderhouden en repareren tegen een concurrerende prijs. Autobedrijf Pouw Doetinchem is eveneens officieel erkend APK keuringsstation, voor zowel benzine als diesel uitvoering.

Wij investeren regelmatig in nieuwe apparatuur en gereedschap. Hierdoor kunnen wij ook een optimaal serviceniveau garanderen waardoor de klant zich ieder bezoek van harte welkom voelt. Een gemoedelijke sfeer en flexibiliteit zijn hierin onze sleutelwoorden.

Ook voor de aankoop en/of montage van (winter)banden, onderdelen, accessoires en airco service bent u in de werkplaats van autobedrijf Pouw Doetinchem al ruim 20 jaar op het juiste adres.

Top